Pages

Followers

Thursday, November 24, 2011

SOALAN DAH BOCOR....SOALAN PSV KERTAS 2 SPM2011

kertas soalan PSV...spm 2011

     Akhirnya.... yang ditunggu dah tiba juga.. Kertas soalan Pendidikan Seni Visual kertas 2 untuk tahun ini...
Inilah kelebihan untuk mata pelajaran ni... Soalan tahu awal seminggu.. Tarikh peperiksaan pada 1 hb disember nanti..
karya Abd. Ghani Ahmad
 Balik rumah dari sekolah tadi... terus buka internet cari gambar-gambar yang hampir boleh dijadikan bahan rujukan...  Gambar di atas hampir sama seperti kehendak soalan 4. Karya Pelukis Abdul Ghani Ahmad..
 Sungguh teruja bila dapat soalan ni... tapi biasalah.. antara pelajar dan guru, berbeza....

Aku percaya esuk time buat kelas tambahan... mesti ada yang tak tahu nak buat apa-apa..
semua soalan dianggap susah...
yang susah dianggap senang...
Semut ni aku search google.... untuk soalan 6 ada kaitan dengan serangga main guli...hehehhe
soalan bentuk fantasi... kena olah laa sikit gambar di atas...

Untuk soalan no 3... kredit untuk Dekni.... aku buka facebook dah nampak dia upload gambar ni....
Cayalaa dekni.... 
Apa-apa pun...Apa juga usaha untuk anak-anak murid adalah sebahagian amal jariah...
nak sedekah duit... kita tak kaya raya...
sedekahkan ilmu sebanyak mungkin ... itu yang aku ada....

2 comments:

kakcik said...

Kalau kakcik yang dapaqt soalan macam tu, memang mati berdirilah jawabnya!

roslaini saad said...

hahaha.. kak cik,.. tak susah sangat.. sebab dah diajar pun..heheh