Pages

Followers

Wednesday, March 9, 2016

Salam...
Dah lama tak menulis.
sejujurnya, dah banyak aku lupa tentang blog....nasib juga masih ingat password.
Dah banyak perkara berubah....
dan dah banyak juga perkara bertambah...terutamanya berat badan...hahhahah

Rindu juga nak menulis lagi...
tapi aku tahu kalau aku mula menulis..
banyak perkara yang aku tinggalkan....kerana batas masa kian terhad...
Kalau tidak aku kena rancang masa sebaiknya...

Salam untuk semua . moga kita jumpa lagi.

Tuesday, January 22, 2013

Dah lama tak menulis di sini...

   Rasa di hati memang sayang sangat dengan blog ini... tapi sayangnya ada  masalah teknikal..blog ni tak update di blog follower..
ini pun saya masih mencuba kalau kalau masih boleh digunakan...

Monday, November 12, 2012

Salam....saja nak try

 Dah lama tak menulis di sini...saja saja nak try kalau boleh masuk entry semula...

Friday, January 27, 2012

Tetamu


Aku sebenarnya tak pasti apa nama reptilia ini... tapi ia sungguh menarik minat aku. Hinggap di ranting pokok ru di hadapan rumah aku... reptilia ini nampak begitu jinak... tapi terus-terang...nak tangkap dan pegang ..... minta maaf...!!!!! Aku nampak je brutal...heheh...tapi penakut.
Posted by Picasa

Monday, December 12, 2011

Wednesday, November 30, 2011

Blog di rumah lagi satu....

 PERHATIAN

  KERANA ADA MASALAH TEKNIKAL... SAYA SECARA PELAHAN-LAHAN BERPINDAH KE LAMAN BLOG SAYA YANG LAGI SATU... IAITU SECALIT WARNA..

UNTUK IKUT BLOG SAYA SETERUSNYA CUMA KLIK DI ATAS...

Tuesday, November 29, 2011

cadangan untuk berpindah rumah...

     Beberapa hari ini... saya baru terperasan... entry saya tidak di update di internet ini... jadi saya bercadang untuk berpindah rumah yang saya gunakan untuk kerja-kerja seni....
so... nanti jengok-jengoklaa... blog saya SECALIT WARNA...  untuk entri-entri saya yang baru.....