Pages

Followers

Friday, June 24, 2011

MAHARAJA LAWAK....... Akhirnya aku tewas juga...

     Dah dua tiga kali hati ni dah berdetik nak melanggan astro warna... supaya boleh menikmati siaran Maharaja Lawak.... selama ini cuma menumpang tengok di You tube ( terima kasih laaa banyak-banyak yang sudi download...)  tapi hasrat tu macam tak kesampaian je...
        Tapi bila malam ni.... dah nak masuk acara akhir... teringin laa pulak... entah camana ter dail laa pulak no talifon...... ( Ini ANAK TERUNA la punya hal....heheheh dia perkena macamana nak Hack astro warna... aku pun kantoi juga...hahahaha mana tau kan...)  Huwaaaa... malam ni ada peluang tengok JOZAN live dalam tv heheheh...  respek laa mereka ni.. kreatif .. dan begitu konsisten... bukan senang beb nak bagi orang ketawa.... silap-silap kita di tertawakan...
 Dan yang aku kagum si Nabil ni... walaupun bersendirian tapi mampu memberi saingan... 
Ini kelebihan dia...
 Jambu... aku rasa malam ni dia akan bagi saingan yang sengit...
Kumpulan Sepah ni... memang aku suka habis... lawak dia melayu habis...
Isu yang diambil pun dekat dengan orang kita... minggu sudah aku keras perut tengok mereka meniru program bual bicara tu....( sekarang pun rasa nak ketawa...hehehhe )

Apa-apa pun terima kasih untuk mereka ini... kerana bila tension, tengok lawak jenaka mereka ni.. hilang sakit kepala.... hilang stresss.....

siapa menang.... pada aku mana-mana pun boleh... semua bagus..
tapi yang berat nampak kepada JOZAN....

3 comments:

Anak Teruna said...

Hehe...Cikgu terkena ke? maaf yer..Hehe

gadisBunga said...

suka sepah! suka sepah! suka sepah!

dan jozan. dan nabil. hihihi~

najihah said...

sepah juara...