Pages

Followers

Tuesday, June 21, 2011

Stresss...

      Esuk dah masuk hari ke tiga minggu ini..... Dan esuk awal pagi, aku akan berdepan dengan kelas 5T.....Terus terang..kalau boleh aku malas nak pergi ke sekolah esuk... dan lebih jelas.. aku malas nak masuk kelas 5T,,,,,
SEbabnya.....????
sebab aku dah boleh agak... apa yang akan aku hadapi esuk....
olahan kerja tak siap...
idea tak ada lagi... kajian tak bewarna....
final produk tak nampak bayang lagi.....
aduhhhhhhhhhh......tension gini....
Minggu lepas aku tak masuk ke kelas ini, kerana ada appointment dengan doktor.... Jadi minggu ni baru ada peluang aku nak berdepan dengan mereka...
Minggu lepas aku dah meletop dengan kelas 5K... hingga menimbulkan kebimbangan guru-guru muda yang tak kenal aku.... hehehehhe...Sorrylaa dek... nak tunjuk garang takkan guna volume rendah... Bukak habislaa volume 8... baru gegar sekolah....

Sebenarnya ada sebab mengapa aku marah...
aku buat kelas tambahan masa cuti selama 4 hari... dalam 60 pelajar hanya lebihkurang 15 orang je yang datang... tu pun datang bersembang..kerja tak siap juga.
Yang siap final produk cuma seorang...... seorang....alahai.......
Awal bulan Julai kerja dah mula dikutip. ... markah nak masuk komputer online, lebihkurang 10 ke 15 julai... Nanti ada yang datang memantau pulak....
Budak-budak kerja tak siap.... macamana ??????????

Tak tahu laa di mana silapnya... budak-budak tahun ni, memang membuat jiwa aku tak tenteram...
Bila disemak.. kerja bulan 3 dulu ada yang belum siap... semua dibuat separuh jalan..
Dah tu... bila dimarah... dema selamba je... tanpa rasa berdosa...
macam tak ada apa-apa berlaku....

Mak oooiii... rasa nak pencen.......

3 comments:

najihah said...

sabo je la mak uda...

kakcik said...

Itulah cabarannya Ros...

sayangsayangibu said...

sya takut kalau stres sbb menjadi gangguan pada kesihatan kan?

cabaran sebagai pendidik masa sekarang