Pages

Followers

Thursday, October 21, 2010

MALAS....

Kebelakangan ni, penyakit ini dah berjangkit pada aku...penyakit Malas. dan lebih tepat malas nak download gambar......

Nak menulis tak perlu masa yang panjang...tapi nak download gambar...boleh makan masa berjam jam... kadang-kadang boleh lena depan laptop.

Idea nak menulis ada....tapi bila tiba time nak masuk gambar... membunuh betul semangat nak menulis...

Jadi..pilihan terbaik...tulislaa tanpa gambar.......

4 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

malas2 pun nak jugak wat n3 baru..

kan?

Al-Manar said...

Saya pun rasa seperti itu. Jadi saya tulis sajalah tanpa gambar. Tapi ada juga yang sudi membaca bila apa yang tertulis bahan yang menyentuh perasaan.
Salaam

kakcik said...

Gamabr tu sebagai penambah perisa je.. :)

roslaini saad said...

a.z.r.i.n.a....terima kasih kerana mengunjungi blog ini..

Al- manar...terima kasih kerana sudi ziarah...

Kak cik...benar gambar sebagai bahan penambah perisa...heheh macam masak gulai lemak pulak...

terima kasih semua kerana masih sudi menjengah..walau tak bergambar...