Pages

Followers

Tuesday, September 8, 2009

Faiz exam UPSR..

Hari ni Faiz exam UPSR... Anakku ini, exam ke tak exam ke....serupa je, Kata cikgunya dulu dia ada potensi...tapi entahlaa...aku jadi emak tak confiden sangat, sebab main gamesnya lebih dari study....hehhe...apa-apa pun asal dia berjaya dalam hidup. ( bukan sekadar UPSR)

5 comments:

kakcikseroja said...

Tembam gak faiz ni.. lbhkrg bangcik gak... Anak lelaki ni mmg jenis tak ambil kisah kot, Ros (kakcik pun tak ada anak perempuan nak dibuat perbandingan).. mak ayah je sibuk risau, dia orang selamba je main PS2!

Rositah Ibrahim said...

Good luck to Faiz.

roslaini saad said...

Kak cik ...Anak saya bila masuk usia 12th memang naik badan..razi dan hakim pun macam tu...tapi bila naik menengah mereka diet..harap-harap nanti Faiz nanti pun akan diet...

Eta... thanks..

gemagong said...

selamat berjaya faiz

umi_e said...

good luck untuk faiz!

* kak aini takde chat box ke? payah gak nak tgalkan msg :p

** kalau nak tau tentang decoupage tu - search je kat google/youtube ;)