Pages

Followers

Friday, September 16, 2011

Poket dah kering....

      Tadi terima call dari adik di Puncak alam....menjemput ke rumahnya ada makan-makan adik beradik... a.k.a
Open House....pada ahad ni.. Dan malam esuk adik aku yang bongsu juga menjemput ke rumah mereka di AU 3...juga makan-makan.....

      Alahai.... bukan hati tak teringin nak pergi... bak kata adik...dua jam lebih je maaa...Ipoh ..KL...... tapi sebenarnya malu aku nak cakap.... poket dah kering....nak dijolok tak keluar wang...hehehhehe... ( aku tak mau kata duit tak ada....heheh duit ada... tapi kena pi kaunter bank....) dan paling malang...satu akaun aku, sepatutnya dah masuk laa ... tapi check-check tak ada.....aduhhhh...

      Nak ke KL... kalau setakat duit minyak, boleh lagi guna kredit kad...tapi yang membimbangkan kalau permintaan di luar dugaan.... Duit tol, duit makan kena fikir juga......( makan boleh lagi bawa bekal...hehehhe )

      Lagipun... kalau ikut plan, minggu depan kami nak ke Melaka..... nak ikut rombongan meminang dan bertunang adik sepupu suami......nak jalan jauh juga tu...Dah apply pun cuti rehat sehari...
Tak pe laaa adik...... nanti kalau sempat kami singgah ....sebab nanti nak singgah KL juga nak ambil barang Razi di PJ....time ni...kalau tak leh jolok kad juga.... kena jumpalaa kakak kat kaunter bank....hehehe ...
tulaaa pasal....macamana nak kaya... asyik simpan keluar balik......

1 comment:

Edy Zaidi said...

kene ikat perut la lepas ni...:)