Pages

Followers

Thursday, June 9, 2011

sesekali menajamkan skill...

Sejak balik dari Lakar Seni Kuala Sepetang... hati ini bagai digaru-garu nak menajamkan balik skill membuat catan cat air....Dah agak lama aku tak pegang berus sebenarnya.... Cuti sekolah ni ingat nak siapkan satu.. tapi asyik bertangguh..  Hari ini aku nekad nak mulakan nak buat catan ini...
 
Bermula dengan proses melakar... hari ini aku mula mewarna.... sambil tengok tv..   
Dan inilah hasil setakat malam ni.... Aku kena cerita dalam blog, kerana aku takut... esuk-esuk mood aku jadi lain pulak...hehheeh.... sekurang-kurangnya, esuk aku akan cuba siapkan.. untuk pembaca blog tengok...yesss....


3 comments:

kakcik said...

Ros memang pandai melukis. Kalau kakcik melukis, hanya nampak air saja... :)

KuNanGKuNanG said...

cantiknye...kalau sy lukis ntah pe jd. ingat masa sek dulu, kalau ada benda kene lukis mesti suruh abah yg lukiskan.manje punya anak.he3

roslaini saad said...

Sebenarnya nak melukis ni.. sama macam kita memasak... kena buat hari-hari, baru maintain skil kita...

Kak cik... buat air laa paling susah.. sebab nak nampakkan getar air di sungai..hehehe

KunangKunang... anak-anak saya pun sama... suka minta saya buatkan... heheh...