Pages

Followers

Saturday, April 30, 2011

Cantiknya dia... Pengantin perempuan diraja Britian...

Aku bukanlah teruja sangat nak tengok wedding of the year ni... tapi bila terpandangkan pakaian pengantin perempuannya... aku jadi teruja dan suka...  OOOHHH cantiknya dia... dan sopannya dia...
Jauh lebih sopan pakaian pengantin dia dari sesetengah pengantin artis di Malaysia.....yang Islam pulak tu...
Anak Raja tu janganlah cakap....walaupun kepala dah botak sikit... tapi...Memang handsome .........aduhhhhhh..... 
Dan yang aku perasan lagi... kebanyakkan tetamu yang datang pun, berpakaian sopan ..tidak mendedahkan...
Tapi sebenarnya, di mata aku kecantikan Kate Middleton... tidak boleh menandingi kecantikan Lady Diana yang ayu dan malu-malu masa kahwin dulu....

3 comments:

Insan Marhaen said...

masa tertonton TADI IM terfikir.. duit sapalah yang depa guna untuk majlis yang pastinya kos tinggi. bajunya saja ntah berapa ribu rm..

gedek! said...

suka tengok make-up kate... Simple sangat.

Macam tak pakai make up.

Kalau mak andam kita... macam pelangi muka pengantin tu...!

roslaini saad said...

Insan Marhaen..
Kalau raja-raja kahwin ni..biasalaa..macam tu meriahnya.. ini orang biasa pun...siap siaran langsung...hehehe apa hal...

Gedek ..
betullaa...tak ada make-up tebal..kalau orang kita..heheh macam wayang cina lagi...