Pages

Followers

Friday, December 3, 2010

Siapa Ben Ashaari...???


Siapa Mamat ni...?????...
Aku dah perasan lama blog dia...baru tadi aku ada terbaca, seorang blogger begitu teruja bila Ben Ashaari add blog dia.....
Tadi aku tengok follower dia dah mencecah 5 ribu lebih.....
dan aku dapat tahu dia rajin tulis entry-entry baru dalam satu hari......

First impression bila tengok blog Mamat ni...
aku cakap dalam hati...Handsome Mamat ni....!!!!!
suami siapalaaa agaknya....
anak siapa...kerja apa.....?????
rajin laa pulak melayan blogger...siap main terjah-terjah....
hehehhehe...macam Melodi laa pulak...
tapi rasanya bukan taste aku...hahahhahahhaha...

Tapi kalau dah ramai sangat follower tu....boleh ke, dia layan baca semua blog yang yang ada...
Pada aku yang tak seberapa ni pun...
tak habis semua dapat aku baca....
tapi kalau nak jadi pengiklan...memang sesuai sangat...
Pada Ben ...Good Luck...
simpan senyuman dalam hati...


3 comments:

azieazah said...

Dia berada dalam kelas/landasannya sendiri.

Tak terkejar kita dgn cara begitu. So I lebih selesa dgn cara I sahaja...

gadisBunga said...

GB suke menyempil2 je. lepas tu terus patah balik ke landasan asal. hihi

roslaini saad said...

Salam..

sebenarnya kita menulis ikut cara kita sendiri....ikut usia...ikut minat...sebab tu sesekali buka blog bab masak...hhehehe teringin juga nak masak...buka blog bab folk art..teringin juga nak buat....buka bab menjahit...teringin laa pulak nak menjahit....sudahnya satu pun tak buat...hehehhe