Pages

Followers

Saturday, December 18, 2010

Masa bersantai kian berlalu.....

   Cuti sekolah mungkin ada seminggu dua lagi....tapi bagi aku, cuti sekolah dah sampai penghujung...musim bersantai dah berlalu....tinggal sehari dua ini, untuk duduk lepak-lepak menonton tv dengan anak-anak...mengadap facebook berjam-jam... Baca blog sampai tertidor....

   Minggu depan aku akan kembali ke KL...memulakan tugas hujung tahun, seperti dua tahun lalu..."Benda" yang ku nanti sejak beberapa hari lalu dah sampai..... ertinya tugas dah bermula....Darah tinggi pun bila-bila masa akan naik, kalau ada yang tak kena......Suami dan anak-anak dah faham semua ni...

   Selesai di KL, akan bersama rakan-rakan sepasukan di Ipoh pula....Harap-harap semua berjalan lancar....

   Kemudian...mesyuarat guru yang I akan bermula... Akan bermulalah...sessi tahun 2011.....Aduhhh...cepatnya masa berjalan...!!!!

Tahu-tahu, rancangan nak kemas kain baju yang tak berlipat...masih tak selesai...heheeh,,..memang betullaa..kerja lain aku boleh buat, lipat kain memang tak menjadi minat aku....apa nak buat...heheh

2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Rosliaini, the school holidays started. Rumah pun ada bising, traffic jam.
Tada pergi mana2 holiday?
You have a nice weekend, Lee.

roslaini saad said...

Uncle Lee...cuti dah tinggal dua minggu saja lagi...heheh
Saya dah ke KUala Lumpur hari tu..tapi di rumah, mana ada cuti..time cuti kena jadi housewife full time...