Pages

Followers

Wednesday, October 7, 2009

PMR dah bermula....

Hari ini PMR dah bermula...sekolah terasa sunyi walaupun semua pelajar lain belajar seperti biasa....Aku yang banyak mengajar kelas tingkatan 3 , terasa juga boring. Selain kelas ganti sebanyak 2 kelas hari ini, yang aku masuk hanya kelas 4K.... Itupun waktu akhir. Dengan pelajar dok keluar masuk, ada yang ke tandas, nak jumpa cikgu lain laa dan macam-macam....
akhirnya masa 40minit berlalu begitu saja...
Frustnya di sekolah aku try nak buka internet ..tapi tak dapat. Entahlaa...aku pun hairan kalau tak silap internet di sekolah baru saja di upgradekan.. akhirnya, aku melepak di pejabat je... menanti waktu balik hahahha.... ( Bukan tak ada kerja...tapi kalau hati tak ada mood...kerja pun tak menjadi...)
P/S : aku sebenarnya ada menulis untuk blog...entah camana masuk ke dalam blog kongsi-kongsi www.makhakim.blogspot.com ......hehehhe bacalah, kisah cermin mata baruku.....

2 comments:

kakcikseroja said...

Salam Ros,
cerminmata baru ek?

patutlah nampak lain kat gambo sebelah tu :)

roslaini saad said...

yerr....hehehe....dah kian tua dah kian malas nak pakai...tapi terpaksa..