Pages

Followers

Tuesday, August 18, 2009

ukiran labu






















3 comments:

secangkir madu merah said...

kreatif sungguh dengan labu blh buat berbagai rupa tapi takot ah...
ngeri dan geli tengok..

roslaini thanks for your wish..
for your info I jarang bukak facebook dan kalau ada apa mesej nak sampaikan boleh emel saja ke norhayatie08@yahoo.com

ada dlm blog I baru2 ni dlm comment box tu tanya pasal you, tapi tak tau siapa org tu sbb dia guna annonymous, you ni kwn sofian kan? you add I dari dia kan? apasal eh org tu beria2 tanya I macamana you ada dlm blog I?

JOM BUAT DUIT.. said...

Sofian dan isteri dia adalah course mate saya tahun 82 hingga 86. Kita orang ada group yahoo yang diberi nama AD82 dan ada blog yang berkaitan dengan AD82. Mungkin Sofian nak kenal pasti samada Yatie budak Ad atau tidak...apa-apa pun what a small world dalam internet..kita saling berangkai..

JOM BUAT DUIT.. said...
This comment has been removed by the author.