Pages

Followers

Monday, April 19, 2010

Percutian di Cameron Highland.

Dah lama aku teringin nak ke sini...pernah sekali dulu, aku dah rancang ..siapa bangun goreng bihun, nagget dan lain-lain untuk bekalan...tup,tup...tak jadi..
Tapi kali ni aku cakap kat suami.. tak bawa bekalan pun tak apa, tak ada duit pun tak pe...janji kita pergi....Dan kali ini memang aku benar-benar sampai ke tempat yang indah ni...
Malangnya...entah kenapa, aku pening bila naik ke atas pergi dan balik....rasa macam darah tinggi naik....
Oklah...nanti aku akan tulis lagi....sharing tempat yang menarik kami pergi...

4 comments:

Zaitun said...

Kak Zai dah lama tak ke Cameron Highland sebab setiap kali pergi pasti pening dan muntah.

roslaini saad said...

Kak Zai..memang betulaa..saya pening dibuatnya..rasa berat di pangkal tengkok..

Uncle Lee said...

Hi Roslani, saya suka pergi Caeron Highlands old days.
Lat trip there was in late 70s.
Tana Rata, Brinchang, Ringlet.....love those places.
Nice pics you have here.
Have fun and keep well, Lee.

insani -engin83 - itm said...

Hi Puan. Ada pg kilang boh tea ke. Good 2 see panoramic view sambil minum tea kat stall boh. Dulu dlm 2001 ch sejuk sangat skrg dah kurang. Mngkn banyak pokok dah dtebang.Lokasi cantik ambil photo sepanjang jln dr jln utama melalui simpang ke gunung brincang ke kilang boh.