Pages

Followers

Saturday, October 17, 2009

Hari ini yang berlalu....

Aku baru saja membaca blog seorang kawan...Aint Super Woman... Si Atip suaminya adalah seniorku di ITM dulu..( Tahun 82-86)... Aku bagai tersenyum sendirian, bila Atip masih belum mengecam siapa aku.....hahahha... Siapa nak kenal aku di ITM dulu, adalah gambar paling kanan, bersama-sama rakan satu kelas tekstil ,Art and Design. ( gambar masa final year - jamuan rumah Puan Zaharah ) Dua dari kanan isteri kepada Timbalan president Pas , Nasaruddin Md Isa...Munirah... Paling kiri, Haliza., kemudian Munirah...Mek Zaleha, Zaleha Mohamed NOor aka Along. . SEri Atun aka Angah... Noraini Manan dan aku..Roslaini..
Aku tak heran, kalau orang tak kenal aku lagi...kerana penampilan dah berubah....heheh.. Tapi sebenarnya lebih selesa begini...kerana inilah aku sebenarnya.. kerana kadang-kadang aku pun rock juga...hahahhaah.

4 comments:

aznimatisa said...

Dekni oun tak kenal Uda masa ni tau..u ols kelihatan seperti sekumpulan wanita Arab

aTip said...

Yong oi...

Teman sbenornyer ader dah siket sbanyak.. I've got your feature from the beginning..but then, tak bgitu mariiiiiiiiii.. Jangan raser ati yong oi.. Teman kenae miker Yong. Ater .. tak ramae budak AD ghoper miker..you r the only one... ehek

roslaini saad said...

Yelaa...uda pun tak kenal Dekni selama uda di tekstil..padahall kelas kita satu blok je...
Masa zaman ni orang kenali kami dengan kumpulan gagak hitam...hehe.he...

Atip...teman tak rasa hati..sebab hubungan teman dengan senior memang kurang...heheh tapi teman kalau ingat Atip..dia akan datang satu nama lain... ( Lina ) betul tak...hehe sorry Fa...cuma mengingati semulaa...

aintsuperwoman said...

ala kak ros, tak kisahnyer, cerita dolu-dolu, fa pun pernah juga jumpa kak Lina sekali masa reunion dulu. hehehe....